- Головна
- Депутатський корпус
- Публічна інформація
- Нормативно-правові акти
- Проекти нормативно-правових актів
- Адміністративні послуги
- Районні програми-2022
- Правила благоустрою території в м. Херсоні
- Вакансії
- прес-центр
- Графік прийому громадян
- Профспілка
- Контакти
- Запобігання та виявлення корупції
- COVID-19
УВАГА! Правила для уникнення ризику виникнення Інфекційних хвороб на уражених територіях
За рекомендаціями МОЗ України перелік правил, яких необхідно дотримуватися, щоб знизити ризик виникнення інфекційних захворювань на уражених територіях:
· Пити тільки бутильовану або привізну воду.
· Воду для приготування їжі і господарських потреб потрібно брати тільки з перевірених джерел. Зазначається, що річка чи криниця у дворі – більше не є перевіреними джерелами води. Як і водопровід, призначений для технічних цілей.
· Необхідно кип’ятити або дезінфікувати в інший спосіб воду, взяту для пиття, миття фруктів, ягід чи посуду. Водночас зазначається, що кип’ятіння не позбавляє воду хімічного забруднення.
· Відмовитися від продуктів, які були підтоплені водою (навіть від консервації).
· Піддавати всі продукти термічній обробці (варіння, смаження, запікання).
· Ретельно мити руки з милом.
· Не одягати речі, які були забруднений під час підтоплення, без попереднього прання та дезінфекції.